Virksomheder i projektet tilbydes

Kan din virksomhed løse kommunale udfordringer?
OPI Living Design Lab er et projekt, der gør det enklere for kommuner og virksomheder at få matchet ideer, defineret udfordringer og sammen med borgere designe nye løsninger indenfor det kommunale velfærdsområde.

OPI Living Design Lab giver din virksomhed:

  1. Én direkte indgang til tre kommuner, der står klar til at samarbejde om udviklingsideer og prototyper i samspil med brugere og andre virksomheder.
  2. Sparring med designere og en procesleder, som hjælper samarbejdet godt på vej, fra ide og helt frem til udvikling af en raffineret prototype.
  3. Adgang til driftsnære test- og udviklingsmiljøer i tre kommuner. Det styrker ikke bare din knowhow, men også dine muligheder for på sigt at opdyrke det kommunale marked i et kommercialiseringsforløb
  4. Medfinansiering af noget af den tid du bruger i projektet og gavn af bl.a. finansierede designkompetencer i udviklingsprocessen, facilitering af samarbejdet mellem offentlig og privat og visse konsulentydelser

Vejen i OPI Living Design Lab starter enten med din gode idé eller en velfærdsudfordring udpeget på tværs af tre kommuner, hvor du inviteres til et samarbejde om løsningen.

Vil du vide mere om de samarbejdende virksomheder i projektet så læs her.